Vaativatkin kylpyhuoneremontit ja rakennusurakat Rauman alueella onnistuu

Tarjoan monipuolisia remontti- ja rakennuspalveluja Raumalla ja lähialueilla. Hoidan urakat kattotöistä kylpyhuoneremontteihin!

Ota yhteyttä!

Asiakkaitteni tyytyväisyys on minulle tärkeintä – siksi tarjoan ystävällistä palvelua, jonka lopputuloksena syntyy huolellisesti tehtyjä ja kestäviä ratkaisuja. Kuuntelen toiveitasi ja työskentelen joustavasti niiden toteuttamiseksi. 

Monipuoliset remonttipalvelut

Autan, kun suunnitteilla on kylpyhuoneremontti tai vaikkapa keittiön uudistus.


Minulta sujuu niin märkätilaremontit kuin muutkin sisätilasaneeraukset ja pienemmät kodin uudistukset. Teen kylpyhuoneremontit ja saunaremontit ammattitaitoisesti toiveidesi mukaisesti. Varmistan, että märkätilat toteutetaan laadukkaasti ja aikaa kestävästi. Lisäksi minulta onnistuu huoneistoremontit ja esimerkiksi keittiöasennustyöt. Tiimistäni löytyy monipuolista osaamista – palveluvalikoimani ulkopuolella ovat oikeastaan vain putki- ja sähkötyöt. Jos siis suunnittelet mitä tahansa pientä tai suurta remonttia, ota rohkeasti yhteyttä, niin ryhdyn toimeen!

Tasoite-, laatoitus- ja maalaustyöt

Ärsyttävätkö epätasaiset seinäpinnat tai huonosti valettu lattia? Ei hätää, hoidan luotettavasti kaikenlaisten pintojen tasoitetyöt alusta loppuun. 


Lisäksi toteutan sisä- ja ulkotilojen maalaustyöt sekä laatoitustyöt tarkalla silmällä ja vakaalla kädellä.

Musta peltikatto, jossa on vesikourut

Katto- ja rakennuspeltityöt

Eikö tee mieli lähteä itse kiipeilemään kattotöihin? Ymmärrän yskän ja autan mieluusti sinua hoitamaan katon kuntoon. Huollan ja asennan myös perinteisiä saumapeltikattoja.

Lisäksi minulta sujuu monenlaiset rakennuspeltityöt, kuten rakenteita säävaurioilta suojaavien kattolistojen ja piipunpeltien asennus. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Uuden rakennuksen perustukset puu- ja betonipaaluineen

Rakennustyöt

Minulla on rautaista kokemusta vaativistakin rakennusprojekteista. Minulta onnistuu esimerkiksi saaristorakentaminen, mökkirakentaminen sekä kirvesmiestyöt Rauman ja koko Satakunnan alueella. Voin halutessasi hoitaa hommat avaimet käteen -periaatteella. 

Otathan siis rohkeasti yhteyttä, niin voimme tehdä unelmistasi totta!

Remontoitu kylpyhuone, jossa on lavuaari ja vessanpönttö

Remonttityöt

Minulta saat ammattitaitoisen avun remontoimiseen. Hoidan homman toiveidesi mukaisesti alusta loppuun, oli kyseessä sitten rintamamiestalo tai kerrostalohuoneisto. Voit luottaa käsiini peruskorjaukset, uudistukset ja muutostyöt.

VT-Rakennusurakointi

Ota yhteyttä, kun tarvitset luotettavan kumppanin toteuttamaan suunnittelemasi remontin tai rakennusurakan!

Ota yhteyttä!